lauantai 3. toukokuuta 2014

Kisakalenteri 2014

Heissulivei!
Olen saanut paljon kyselyjä tän kauden kisasuunnitelmista ja tavoitteista. Aattelin tulla nyt avaamaan niitä teille tänne, jotta olette kartalla missä päin maailmaa milloinkin viiletän :)

Tän mun polvitapaturman takia mun kisakausi alkaa paljon myöhemmin, mitä alun perin suunnittelin. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan olisin jo startannut 3 kilpailua ulkomailla ja olisin ratsastanut toukokuusta eteenpäin kansainvälisiä kisoja. Mutta ei voi mitään ,  kausi siirtyi n. kuukaudella eteenpäin. Tarkoittaa siis sitä että jotta pääsen päätavoitteisiini jokainen kisa vaatii tosi huolellista ja tarkkaa ratsastusta molemmilla hevosilla.

valmistautumista maastoradalle... c Margit Ticklen


Alustava kalenteri 2014:

17.-18.5 Niinisalo
24.- 25.5 Tervo
6.-8.6 Finnderby Nuorten SM
Ruotsin kautta Keski-Eurooppaan, kisat ruotsissa?
26.- 29.6 Strzegom (POL) CCI* ja CIC*
Heinäkuussa 1-2 kv kisaa
8.-10.8 Kerava PM CIC*
14.17.8 Bishop Burton (GBR) EM CCI*
syys-lokakuussa vielä joku reissu - Leevi 2* Lilli CIC* ?
Lisäksi jos ehdin, niin teen koulu- ja estekisoja valmisteleviksi kilpailuiksi.

Aloitan Leevin kanssa kauden Niinisalosta helposta luokasta , koska haluan kivan startin kaudelle ja hevoselle hyvän draivin päälle. Niinisaloon oon asettanut jo tavoitteet itselleni: koulussa rikkeetön ja tosi tarkasti ja fiiliksellä ratsastettu rata,  re ja maasto 0vp joissa rytmikkäät ja hyvät radat. Koko kauden tavoitteena vakiinnuttaa koulu 70% lähelle ja tehdä joka kisassa 0-0 re ja maasto. Leevin päätavoitteet ovat  Nuorten SM-kulta Finnderbyssä Ypäjällä ja EM- mitali Englannista.

Lillin kanssa aloitan kauden myös helposta luokasta Niinisalossa. Siellä tavoitteena rentoja ja varmoja ratoja. Omaan ratsastukseen laitan lillillä tavoitteeksi loppuun asti ratsastamisen.  Luokkatason nostamisessa etenen sillä tahdilla, kun tuntuu hyvältä. En halua pelästyttää hevosta nostamalla sitä liian nopeasti vaativammalle tasolle. Täytyy muistaa, että Lilli on mulla pitkän tähtäimen hevonen, ei kiireellä tälle kaudelle. Lillin päätavoite on kuitenkin ehdottomasti yhden tähden tason vakiinnuttaminen ja Keravalla järjestettävät PM- kilpailut.

Kiinnostaa nähdä, millainen logistiikka keksitään PM ja EM kisoihin. Ne kun on peräkkäisillä viikoilla...:D



SM fiilikset, kaudella 2014 tavoite yhtä kultainen!
Kouluradalla Hollannissa
-Renja xx

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti teidän kisakausi menee suunnitelmien mukaan, ellei jopa paremminkin :) Tsemppiä jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos paljon! Kaikki tsempit joo tarvitaan, tässä lajissa kun tuppaa koko ajan tapahtumaan...:)

    VastaaPoista