tiistai 11. helmikuuta 2014

Viikonloppu kuvina

 
Mun ehdoton lemppari viikonloppu aamupala: banaaniomeletti hedelmien ja luonnonjugurtin kera..nam!! // no words needeed. Hyvän valmennuksen jälkeen hyvä olla // Pitkästä aikaa kiillotin kaikki nahkavarusteet. Blingbling // Olin tallilla töissä viikonlopun noilla kengillä...ei tainneet olla oikeat loskakeliin?
 
 
Palautushoitoa treenien jälkeen..aarnika rules //  Aurinkooo kummasti arvostaa pimeellä edes pieniä säteilyn hetkiä // Iilimatohoitoa tallilla! Jännän näköstä, mutta kuulemma paljon käytetty kenttäpuolellakin. Aika ällöä mut vaikutti toimivan // Mulla oli viikonloppuna omien heppojen lisäksi Irenen kouluheppa Elmeri ratsastettavana. Siirtymisiä ja paljon väistöjä, molemmille tuli hiki.
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Siis mitä iilimatohoitoa? Hyi, kuulostaa yököttävälle! Mutta siis mihin sitä käytetään ja miksi, mitä hyötyä? :)

    Onko siskollasi (Rea) omaa hevosta tai onko hän edes kiinnostunut silleen ratsastuksesta/kisaamisesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin kiinnostaa tuo iilimato hoito! :)

      Poista
    2. Joo, tää oli mullekkin aivan uusi hoitomuoto! Iilimatohoitoa käytetään hevosille mm. turvotuksiin, paiseisiin ja nivelsärkyihin. Ymmärtääkseni iilimato on hevosessa halutussa kohdassa kiinni 20-40 min. Jos oikein olen ymmärtänyt, niin siinä ajassa se imee sen kaiken extran, mitä sieltä halutaan pois ja samalla avaa suonia, jotka on olleet tukossa vähäisen käytön vuoksi. En tiedä erittävätkö ne jotain ainetta hevosen kehoon, jonka uskotaan helpottavan vaivoihin. Tossa ajassa ne kasvoivat silmissä, varmaan neliinkertaisiksi! Tämä ei ole dopingia, ja parhaiten kuulema toimii, kun käyttää 3 päivää ennen suoritusta. En tiedä tästä aiheesta kovin tarkasti, jos jollain on enemmän kokemusta, niin saa tulla jakamaan! :)

      Poista
    3. Realla ei ole omaa hevosta, mutta ratsastaa ja hoitaa aina välillä tallin Nemo- ponia. Rea ei ole hirveän kiinnostunut kisaamisesta, koska harrastaa niin paljon kaikkea muuta, mutta intohimoa heppoihin löytyy. Tallielämä ja kisat on tulleet tutuksi kuitenkin, kun olen tarvinnut kisagruumia kisoissa. Välillä ollaan käyty yhdessä seurakisoissa (mä jännittäjän roolissa portilla) ja silloin toki voitonkiilu silmissä niin ponilla kun tytölläkin ;)

      Poista